Coaching bij veranderingen, verlies, stress, burn-out en hoogsensitiviteit
M-Press Coaching

Over mij

Mijn naam is Natascha Kayser. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd coach en counselor op het gebied van ingrijpende gebeurtenissen, veranderingen, rouw, verlies, stress, burn-out en hoogsensitiviteit. De directe aanleiding om coach te worden, was een reeks overlijdens en andere verliezen in mijn nabije omgeving, met een burn-out tot gevolg.

Ik ben in december 1969 geboren in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Op mijn zeventiende ben ik gaan studeren in Tilburg, waar ik in 1992 ben afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek. Meteen na mijn studie kon ik aan de slag bij het Algemeen Dagblad, waar ik zeventien jaar heb gewerkt op de nieuwsdienst, binnenland- en eindredactie, sportredactie en als coördinator van het gezondheidskatern en de bijlage familie en relaties. Bij een grote reorganisatie in 2009 heb ik besloten als freelance journalist verder te gaan. Met mijn eigen bedrijf M-Press Productions kreeg ik de kans om me nog meer bezig te houden met wat me boeit: levensverhalen en biografieën.

Voor de boeken en verhalen die ik heb geschreven, heb ik honderden vaak zeer diepgaande gesprekken gevoerd. Steeds vaker merkte ik hoe helend die interviews voor mensen waren. Ik wilde er graag meer mee doen, maar door jarenlange mantelzorg voor mijn ouders en grootouders was dat niet direct mogelijk.

Na het overlijden van mijn ouders kwam ik in 2019 in een burn-out terecht. Mijn tweede al – dat kon geen toeval zijn. Ik merkte dat de combinatie burn-out / verlies / hoogsensitiviteit bij coaches niet erg bekend is en zag daarin een rol voor mezelf weggelegd.

Gesteund door mijn eigen (levens)ervaring besloot ik een reeks cursussen en opleidingen te volgen met de bedoeling als coach en counselor anderen te begeleiden en helpen met impactvolle veranderingen, rouw en verlies, stress, burn-out en hoogsensitiviteit. Sinds december 2019 heb ik mijn eigen coachpraktijk.

 

Kijk hier als je meer wilt weten over M-Press Coaching of hoe anderen de coaching hebben ervaren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken, neem dan contact op. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.